mycket dåligt gjort, sånthär gillar vi inte!

Nu är det så att vi har fått en väldigt otrevlig kommentar, vi skrev i något inlägg att idioter som tänker skriva taskiga saker till oss  lika gärna kan dra ! Men nehe? vissa förstår helt enkelt inte det svenska språket ! Vi har aldrig fått någon som skriver taskiga saker förr som tur är! Men vi vill inte ha det heller, så klart att ingen vill det, men dom som inte gillar våran blogg kan hålla det för sig själva och inte förstöra för alla oss andra! Taskiga kommentarer gör ingen gladare, inte ens den som kommenterar det, så varför skriva en massa skit, när mäniskor bara mår dåligt av dom? Varför vara så taskig?
MYCKET DÅLIGT GJORT, här är kommentaren

Anonym om barbapappa:
fan vilka kassa rim!!!! er blogg suger!


jaha du? du suger lika mycket själv du! Vi vill bara säga dig, att du skulle aldirg kunna skriva såhär mycket rim som vi har gjort. Du är para en patetisk liten nolla som går runt och tror att du är något ! ursäkta ordförådet, men blir så trött på sånnahär mäniskor att jag skulle kunnde spy -.-'

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag förstår mig inte på folk som gör så!

2009-07-19 @ 21:07:10
Postat av: Anonym

tack för att du förstår :P

det är skönt med lite normalt folk :)

2009-07-19 @ 21:11:30
URL: http://rimboken.blogg.se/
Postat av: Melissa

folk som kommenterar sånna saker har inget liv, förstår inte att dom ens orkar lägga ner sin egen tid och kränka andra. Gör ngt vettigt av ert liv istället! Läs inte bloggen om ni inte gillar den, men håll det för er själva isåfall. Herregud vilka problem man har när man kommenterar sån skit!

2009-07-20 @ 12:49:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0